Online optika, avagy a szemüveg rendelés új dimenziója

Az új dimenziójú optika

A mai világban már igen nehéz egyáltalán bármire is hosszabb időt fordítani, hiszen mindig mindenhova rohanunk és sehol sem állunk meg kicsit pihenni. Éppen ezért nem vásárolunk tudatosan és csak gyors kajákat eszünk, hiszen csak így tudunk jóformán túlélni egy ilyen felgyorsult térben. Miután minden nagyon gyors és vagy nagyon megtervezett vagy nagyon spontán szinte teljességgel lehetetlen egy tudatos vásárlásra időt szakítani, így gyakran csak minket ért random impulzusok alapján vásárolunk. Az optikában is csak leemeljük a legelső szemüveget és megvesszük, miközben a szemüveg vásárlásnak ennél sokkalta tudatosabbnak és átgondoltabbnak kellene lennie. Miután személy szerint én is igen gyakran esem ebbe a hibába, hogy impulzusok alapján vásárolok, pontosan tudom, hogy hosszútávon mekkora anyagi kárral tus ez járni. Így már inkább online térben vásárolok, ugyanis úgy vettem észre, hogy ha példának okáért munkába bemenet nézegetem az online kínálatot, sokkalta jobban átgondolom, mintha csak úgy üzletben vásárolnék. Tovább forgatom és érlelem magamban a választást így pedig minden valószínűséggel jobb döntést is fogok hozni.

Az eOptika, mint az online optika

Miután a legutóbbi viszonylag nagyobb anyagi vonzattal járó beruházásom egy szemüveg vásárlása volt, így jelenleg leginkább ennek az online beszerzéséről tudok írni. Én ezt a vásárlást személy szerint az eOptikában ejtettem meg, úgyhogy erről az online optikáról írnék röviden.

Az eOptika egy rendkívül könnyen használható, online e optika kereskedelem, mely hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére specializálva. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül vissza váltható. De amennyiben valaki nem bízik meg az online rendelésben, az üzletükben is megtalálható, amely a Teréz körút 50 alatt is található. De amennyiben mégis az online rendelés mellett döntünk több lehetőséget is lehet választani, egyrészt a Foxpostpot, amit személyesen én is próbáltam és nekem nagyon nagyon bevált. Továbbá a posta pontokon is átvehető a rendelés illetve házhoz kérhetjük a szállítást, amennyiben számunkra azt egyszerűbb. 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik. Mindemellett biztosítják, a termék eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél.

 eOptika szolgáltatásai

 Mint már a fentiekben is említettem lehetőség van az online vásárlásra a házhoz szállításra, illetve a különböző posta pontokra való rendelésre. Továbbá írtam a 120 százalékos garanciáról illetve a korrekt webkatalógusról. Egyébiránt van lehetőség az irodájukban látás vizsgálatra és az eredmény alapján egyéni lencse megtervezésére, amelyhez a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésükre. Ezen felül még szintén az irodában lehetőség van kontaktlencse igény felmérésére illetve annak a behelyezésének a betanítására. Illetve egyéni igényekre szabott szemüvegek elkészítésére is van lehetőség.

A látás vizsgálat menete az optikában

A szemüveg készítéshez szükséges látásvizsgálat díja mindössze2000 forint. A vizsgálat díjának részét képezi természetesen a lelet kiadása is. Továbbá minden olyan ügyfél esetén, akik első ízben próbálják ki a kontaktlencse használatát elrendelt egy kötelező jellegű konzultációval egybekötött látásvizsgálat melynek díja 5000 forint ezen felül pedig a próbalencse ára a keletkezendő költség. Továbbá a szintén kötelező jellegű kontaktlencsés kontroll díja 2000 forint abban az esetben, ha utána vásárolnak lencsét vagy folyadékot. (Egyébként 4000 forint.) A kontaktlencse-viselés betanítására egy második találkozó keretében kerül sor, amely díja 5000 forint. Illetve fontos megemlíteni, hogy a kontaktlencse helyes behelyezésének a betanítása egy további konzultációt igényel. Bővebb információ szerzés érdekében érdemes ellátni a szemvizsgálat eOptika weboldalára, ahol egészen részletes tájékoztatást lehet találni a felmerült összegekről és a vizsgálatról általában.

Mindent összevetve én az eOptikát személy szerint, az egyik legjobb online optikának találom, mind a kínálatát, mind a minőségét illetően. Abszolút megbízható és garantáltan minőségi darabokat forgalmazó optikáról beszélünk így teljességgel biztonságos az online rendelés mentet is.