A világ legfinomabb gyümölcslevei, avagy a Simon Gyümölcs profizmusa

A Simon Gyümölcs gyümölcslevei

A Simon Gyümölcs fő profilja a prémium minőségű gyümölcslevek köré épül fel.  Tulajdonképpen maga a Simon Gyümölcs, mint vállalkozás a gyümölcsleveiről vált országszerte ismerté, hiszen prémium színvonalon készítik el a világ legfinomabb gyümölcsleveit. Az italokhoz való hozzávalókat a saját Hatvan melletti telepükön található gazdaságukban termelik, a legkorszerűbb és professzionálisabb eszközök segítségével. Miután a gyümölcslé készítése során semmiféle adalékanyagot illetve sűrítményt nem használnak fel, az eredményt kizárólag a friss, zamatos gyümölcsökből nyerik elő. Hidegen préselő eljárásuk során semmiféle vegyszer nem kerül az italba, mivel mechanikus módon nyerik ki a gyümölcs zamatát. Így a gyümölcs esszenciája kerül az Simon Gyümölcs termékeibe és úgy hiszem pontosan ettől kapunk készhez oly páratlan és zamatos íz világot. Az íz élmény mellett tulajdonképpen egy valóságos vitaminbombát kapunk kézhez, hiszen a Simon Gyümölcs híres arról, hogy termékek felettébb gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban, így akár már napi egy pohár gyümölcslé is hozzájárulhat ahhoz, hogy napi vitamin szükségletünket szinten tartsuk. Egyébiránt ha különböző egészségügyi problémákkal küszködünk, mint például emésztési zavarok, vércukorszint ingadozás, vitaminhiányok, akkor is nagyon sokat segíthetnek a Simon Gyümölcs italai, hiszen a rostokban és vitaminokban gazdag italai jelentősen hozzájárulnak mind a vitaminhiány felszámolásárhoz mind a vércukorszint szinten tartásához illetve az emésztési problémák megoldásához. Tulajdonképpen ténylegesen számtalan haszna van annak, ha minőségi vitaminokban és rostokban gazdag italokat fogyasztunk. Egészen biztos, hogy testünk is sokkalta hálásabb lesz ezekért a tápláló italokért, mint a káros, cukros üdítőkért.

Személyes tapasztalatok a Simon Gyümölcs gyümölcsleveiről

Számomra a gyümölcslé szinte már elengedhetetlen a hétköznapok során. Reggel, amikor felkelek az első dolgom, hogy ezekkel a gyümölcslevekkel indítom a napot, napközben is ezt iszom és elalvás előtt is ezeket fogyasztom. Teljesen beleszerettem a zamatos természetközeli íz világába, mivel össze sem hasonlítható más gyümölcslevek termékeivel, ugyanis páratlan ízvilággal rendelkeznek mind a gyümölcsleveik, mind a gyümölcseik szinte kicsattannak a zamatos friss ízvilágtól, ami egyenesen valami fantasztikus összhatást eredményez. Aki egyszer megízleli a Simon Gyümölcs termékeit, az nem tud utána sem bolti gyümölcsöt enni, sem hagyományos bolti gyümölcslét inni, ugyanis hatalmas disszonancia van a kettő között. Össze sem hasonlítható a két íz világ.  Véleményem szerint mindenképpen érdemes kipróbálni a Simon Gyümölcs gyümölcsleveit, hiszen amellett, hogy mint már a fentiekben is említettem meglehetősen egészségesek még e felett elképesztően finomak is, hiszen miközben issza, az ember szinte érzi a roppanós gyümölcs friss zamatát és szó szerint feltöltődik energiával.

Miben különbözik a Simon Gyümölcs, mint vállalkozás és mitől ilyen finomak a gyümölcslevek?

Simon Gyümölcs egy családi vállalkozás mely egy viszonylag nagyobb gazdasággal rendelkezik. Maga a gazdaság 1992-ben alakult meg. Kezdetben mindössze 20 hektáros gyümölcsössel indították a vállalkozásukat, mely napjainkra már egészen komoly profillal rendelkezik. Mindig is fő céljuk volt a fenntarthatóság, a modern az új és a régi, a tradíció tökéletes ötvözte a fő irányvonaluk, hiszen ezeknek a fundamentumoknak a mentén alapították meg cégüket és működnek töretlenül és egyre nagyobb sikerrel máig is. A gyümölcsöket a Hatvan melletti Sastelken humuszos homoktalajon termesztik. Profiljuk egyik legszimpatikusabb eleme, hogy bármikor szívesen fogadják azokat a látogatókat, akiket esetleg érdekelne az, hogy hogyan is zajlik a munka a telken és hogyan készülnek a finomabbnál finomabb prémium gyümölcsök és gyümölcslevek. Miután alapelveik során is megfogalmazták a fenntarthatóságot, mint az egyik legerőteljesebb célkitűzésüket. Ez számukra a mindennapi munka folyamatában a legfontosabb követendő irányelv. Éppen ezért mikrofejes veszteség nélküli öntözőrendszert alkalmaznak illetve poszméhek segítségével polinátor programot használnak, amely Magyarországon abszolút egyedülálló. Továbbá a gyümölcsfák virágzási szezon idején kívül, egész évben egy virágzó több hektáros növénytakaró áll a szorgos méhecskék rendelkezésére. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a gyönyörűen karban tartott gazdaság területein belül több száz madár talál otthonra, mivel a vállalkozás egyfajta madárprogram keretében olyan ritka fajok létével dicsekedhet, mint a kékvércse vagy a barna rétihéja.